Over ons

Wie zijn wij?

Het team van Martin Willems Hair Art bestaat uit gemotiveerde en betrokken medewerkers, die op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen in de kapperswereld qua trends en producten. Martin Willems zelf is ambassador van Matrix Nederland en maakt deel uit van het Global Design team van Matrix USA. Verder werkt het team, en Martin Willems zelf, veel voor de klanten van Matrix, zij geven Shows, demonstraties en workshops aan andere kappers zowel Nationaal als Internationaal.

Historie

Begonnen in 1975 bij Jack Wesseling ( een bekende Kapsalon in Den Haag ). In 1988 zijn eigen kapsalon geopend in de Bankastraat te Den Haag. Vanaf het begin van zijn carrière werkt hij veel voor televisieprogramma´s en magazines.

Televisie

  • Dat staat je goed ( Caroline Tensen )
  • KRO service uur ( Manuela Kemp)
  • 5 uur Show ( Catharine Keyll )
  • Looking good ( Marielle Bastiaanse )

Magazines

  • Party -Vriendin
  • Glossy
  • Diverse Vakbladen

Maak een afspraak bij Martin Willems Hair Art

Producten

Als ambassadeur van Matrix Nederland werkt Martin Willems exclusief met Matrix producten.

Impressie

Bekijk de nieuwste kapsels of bekijk de salon.

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dit kan telefonisch of middels het contactformulier.

Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen zijn wij helaas genoodzaakt tot ten minste 19 januari onze deuren te sluiten ivm de Corona maatregelen.

Wij zullen wel telefonisch bereikbaar zijn op dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 11:00. Ook bieden een uitgroei verf pakket aan, deze zal bij u thuis worden bezorgd. Bij bestelling van een verf pakket kunt u eventueel ook producten bestellen, wij hebben helaas geen mobiele pin automaat dus de betaling zal contant moeten worden voldaan op het tijdstip van levering.

Hopelijk tot snel!

Team Martin Willems Hair Art.